În instituţia noastră copiii se alimenteză conform meniurilor de repartiţie, care sunt întocmite în conformitate cu meniurile model pentru 10 zile, elaborate de Ministerul Sănătăţii. Sunt aprobate de către Centrul de Sănătate Publică mun.Chişinău.

Bucătăria instituției este utilată în conformitate cu standardele în vigoare. Dispune de autorizația  Agenției Naționale de Securitatea Alimentelor  și  a Centrului de Sănătate Publică mun. Chișinău. Meniul coordonat de  CSP este variat și le oferă copiilor necesarul zilnic de vitamine și calorii.

Conform regimului zilei copiii primesc 5 mese în zi.

Bucatele sunt preparate de către bucătarii cu studii în domeniu, care au instruirea  igienică la CSP mun.Chișinău și respectă strict tehnologia preparării bucatelor pentru copii.

Produsele alimentare  proaspete şi de calitate sunt achiziţionate de la  SA “Franzeluța”, “Lapmool”, SRL “Măcelarul” și magazinul “Metro – 2” în baza contractelor de achiziție și sunt însoțite de certificate de calitate.

Pe parcursul săptămînii bucatele sunt variate şi nu se repetă. În fiecare zi copiii primesc norma naturală de produse alimentare.

Alimentele şi servirea mesei reprezintă pentru preşcolari o nouă oportunitate de a explora şi de a culege informaţii.

La deservirea mesei participă copiii de serviciu.