Putem discuta la tel. 069 217 805

Instituția Privată de Învățământ, Centrul Educațional „Guguță” , este o creșă-grădiniță, care activează din 2012, acreditată de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare din cadru Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Instituția este situată în mun. Chișinău, or. Codru, str-la 1 Plaiului 14, o zonă rezidențială, foarte liniștită, departe de traficul rutier.

Edificiul de 520 m2 găzduiește 6 grupe, cabinet logopedic, o sală spațioasă de dans și sport, camera salină (blocuri de sare nativă), bloc alimentar.

Bucătăria instituției este utilată în conformitate cu standardele în vigoare. Dispune de autorizația Agenției Naționale de Securitatea Alimentelor și a Centrului de Sănătate Publică mun. Chișinău. Meniul coordonat de CSP este variat și le oferă copiilor necesarul zilnic de vitamine și calorii.

Dispunem de două terenuri de joacă: 2000 m2 și respectiv 6000 m2. Terenurile sunt verzi și îngrijite, amenajate cu locuri de joacă, pavilioane din lemn, pentru fiecare grupă.

Curtea găzduiește un bazin pentru scăldat ( 6m*4m, adâncimea 0,60m), conectat la sistemul de încălzire.

Copilul venind la grădinița „Guguță” intră într-un castel al copilăriei, unde ghidat de cadrele didactice competente înzestrate cu calm, afecțiune și răbdare, formează copiilor o personalitate armonioasă, creativă, prin prisma valorilor atât naționale cât și cele europene. Asigurând un cadru educațional variat și performant, dar și o pregătire fundamentală pentru încadrarea în școală și în viața.

Înmatricularea copiilor în Centrul Educaţional se face în baza actelor:

1. Cerere de înscriere;
2. Copia certificatului de naştere al copilului;(se prezintă originalul)
3. Copia buletinelor de identitate ale părinţilor; (se prezintă originalul)
4. Fişa medicală.

După prezentarea actelor se închee contractul de oferire a serviciilor educaţionale. Vă aşteptăm să Vă convingeţi de frumuseţea locaţiei, profesionalismul echipei şi calitatea serviciilor.

Noi oferim fiecărui copil posibilitatea să-şi atingă potenţialul maxim.